Drie personen gewond na drievoudig ongeval in Kathu

Kathu –

Bij een drievoudig ongeval in Kathu zijn drie mensen gewond geraakt.

Hulpdiensten werden op dinsdag (24 januari) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Phra Phuket Kaew Road in Kathu bij een U-bocht bij een rijschool.

Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen drie beschadigde voertuigen op de weg aan, waaronder een minibusje. Er werden drie gewonden gemeld. Ze zijn allemaal naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De politie van Kathu zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te vinden voor verdere mogelijke juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.