Eerste Taiwanese reisgroep in drie jaar arriveert op het eiland Samui

FOTO: MGR online

Soerat Thani –

De eerste Taiwanese reisgroep arriveerde in bijna drie jaar op het eiland Samui vanwege de beperkingen van Covid-19.

De voormalige president van de Samui Tourism Association vertelde de Phuket Express dat de eerste 142 leden tellende Taiwanese reisgroep gisteren (24 januari) op ​​het eiland Samui is aangekomen.th).

Ze reizen ook naar Ang Thong Island, Tao Island en Nang Yuan Island voor reizen van vier dagen en drie nachten in Surat Thani. Ze houden van natuurlijk toerisme en bezoeken tempels en heiligdommen.

Volgende maand arriveren luchtvaartmaatschappijen uit China en Rusland op Surat Thani International Airport en zijn van plan om eilanden in de provincie te bezoeken, waaronder het eiland Samui.

Sinds begin deze maand zijn er 86,507 passagiers op de luchthaven aangekomen en 91,570 bezoekers van veerboten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.