Patong Car Rental Operator gearresteerd voor het parkeren van voertuigen in openbare ruimtes

Patong-

Een autoverhuurbedrijf in Patong is gearresteerd nadat hij naar verluidt auto's te huur had geparkeerd in een openbare ruimte in de buurt van Patong Beach.

Het nieuws kwam nadat een persoonlijke Facebook-gebruiker het probleem voor het eerst had gepost in de Newshawk Phuket Facebookgroep vanmorgen (25 januarith). Het bericht ging later viraal op sociale media.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express vandaag dat ze het gebied na de klacht hebben geïnspecteerd. De autoverhuurder is gearresteerd. De politie van Patong legde de wet uit aan de telefoniste wiens naam niet door de politie was opgegeven. De politie van Patong gaf geen verdere details over de aanklacht en de boete.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat parkeerplaatsen op de weg voor openbaar gebruik zijn en niet voor particuliere bedrijven. Er zijn veel Thaise en buitenlandse bezoekers die parkeerplaatsen in de buurt van het strand nodig hebben.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.