UPDATE: Meer details vrijgegeven op Phuket Festival 2023

Phuket -

Er zijn meer details vrijgegeven over het Phuket Festival 2023 dat deze maand zal worden gehouden.

Ons vorige verhaal:

Het zogenaamde en zelfbenoemde "Grootste Festival" zal later deze maand worden gehouden in de oude binnenstad van Phuket.

Nu voor de update:

De gemeente Phuket City vertelde de Phuket Express dat het festival plaatselijk 'Our Third Month Festival' wordt genoemd en dat vanaf 27 januari wordt gehouden.th tot januari 29th, 2023, in de oude binnenstad van Phuket.

Er zal een parade zijn tijdens het openingsevenement, vele activiteiten, traditionele optredens met licht en geluid op de Chartered Intersection, een van de beroemdste bezienswaardigheden van Phuket, en vier podia op Taew Nam Intersection, Phang Nga Road, het Phuket Thai Hua Museum en Soi Rommanee as evenals de verkoop van lokale producten en etenswaren.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.