Gebouwen op Kamala Beach verwijderd na klachten

kamala-

Constructies op Kamala Beach zijn verwijderd na talloze klachten.

De administratieve organisatie van Kamala vertelde de Phuket Express dat ze klachten hebben ontvangen dat een strandbedoperator op Kamala Beach naar verluidt het strand zou hebben betreden met een houten hek.

Wetshandhavers werden gestuurd om het gebied te inspecteren waar de exploitant werd bevolen om het hek van het strand te verwijderen.

Aantasting van stranden is voor sommigen nu een gevoelige kwestie in Phuket, waarbij ambtenaren regelmatig illegaal gebouwde constructies afbreken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.