Phuket genereerde ten minste 2.6 miljard baht op Chinees Nieuwjaar, zegt Tourism Authority

FOTO: MGR online

Phuket -

Meer dan 158,000 Thais en buitenlanders bezochten Phuket voor het Chinese Nieuwjaarsfestival dat minstens 2.6 miljard baht opleverde, zei de TAT-autoriteit.

De directeur van het Phuket Office van de Tourism Authority of Thailand (TAT), Nanthasiri Ronnasiri, vertelde de Phuket Express dat tijdens het Chinese Nieuwjaarsfestival van 21 januarist tot januari 22ndIn 2023 waren er 158,414 bezoekers op Phuket, wat minstens 2.6 miljard baht opleverde.

Er waren in totaal 121 internationale vluchten van 40 luchtvaartmaatschappijen die 24,809 passagiers vervoerden, terwijl in totaal 121 binnenlandse vluchten 17,155 passagiers vervoerden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.