Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Chinezen arriveren, Oezbeeks gearresteerd met 2.23 kg cocaïne en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste lokale verhalen in ons gebied van Phuket van de afgelopen week belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 16 januari 2023 tot en met zondag 22 januari 2023.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Een tragisch waargebeurd liefdesverhaal 'Sarasin Bridge Love Story' tussen Dum en Giw is verfilmd.

Een man genaamd 'Dum' die een Baht-buschauffeur was en een vrouw genaamd 'Giw' die lerares was, waren geliefden. Westerse lezers zullen soortgelijke thema's als Romeo en Julia herkennen.

2. Een Singaporese gezochte verdachte werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket omdat hij naar verluidt betrokken was bij een Ponzi-zwendel.

De heer Daryl Cai Yonghui, 32, een Singaporese staatsburger, stond op de lijst van gezochte personen van het Department of Special Investigation (DSI). Bijna 10,000 Thais dienden klachten in over deze Ponzi-zwendel.

3. Een 47-jarige Roemeense duiker wordt nu al 15 dagen vermist. Algehele zoekopdracht beëindigd

De bredere zoektocht eindigde en verhuisde naar lokale vissers en bewoners om hem te helpen zoeken.

4. Op woensdag 182 januari kwamen in totaal 18 Chinese toeristen aan op de internationale luchthaven van Phuketth), een.

De eerste groep Chinese toeristen landde op het vliegveld met een rechtstreekse vlucht van Spring Airlines van Shanghai naar Phuket.

5. Een Oezbeekse vrouw is gearresteerd met 2.23 kilo cocaïne op de internationale luchthaven van Phuket.

Mevr. Shoira Rakmonova, 41, Oezbeekse onderdaan werd gearresteerd bij de Thaise douane (invoer) in de internationale terminal. Bij haar werden acht zakken cocaïne in beslag genomen met een totaalgewicht van 2.23 kilogram.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.