Koppel gearresteerd met een halve kilo crystal meth in de stad Phuket

Phuket -

Een stel werd gearresteerd met een halve kilo crystal methamphetamine in een openbaar park in Phuket Town.

De heer Panjapong Boonjan, een officier van de Narcotics Control Board, vertelde de Phuket Express dat ze afgelopen weekend de heer Eakanan, 35, en mevrouw Patsuda, 26, hebben gearresteerd in het Saphan Hin Public Park in de stad Phuket.

Bij hen werden 510.98 gram crystal methamphetamine en twee methamphetaminepillen in beslag genomen.

Ze werden naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van drugs van categorie 1 met de bedoeling ze te verkopen.

Je zou ook graag:

In het district Kathu is een verdachte aangehouden met 22,406 methamfetaminepillen en 570.59 gram crystal methamphetamine.

In Phuket is een man gearresteerd met 2,800 methamfetaminepillen, een pistool en kogels.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.