Ambtenaren van Phuket inspecteren daklozen in Patong

Patong-

Relevante ambtenaren van Phuket inspecteerden de afgelopen week daklozen en bedelaars in de omgeving van Patong.

Ambtenaren van het Phuket Protection Centre for the Destitute vertelden de Phuket Express dat ze daklozen en bedelaars in de buurt van Patong Beach en het nabije gebied inspecteerden in een campagne van 16 januarith tot januari 20th met de politie van Patong en de wetshandhavers van Patong.

Er werden acht daklozen gevonden, vier mannen, drie vrouwen en een jong meisje. Ambtenaren registreerden persoonlijke informatie van hen. Drie van hen werden naar het Phuket Protection Centre for the Destitute gebracht, hoewel de anderen dit vrijwillig weigerden.

Dakloosheid, vooral van migranten, is de afgelopen jaren in Phuket toegenomen als gevolg van verschillende factoren, waaronder de Covid-pandemie, beperkingen en het nog steeds terugkerende toerisme en de arbeidsmarkt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.