Man gearresteerd met 2,800 methamfetaminepillen en pistool in Phuket

Phuket -

In Phuket is een man gearresteerd met 2,800 methamfetaminepillen, een pistool en kogels.

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze onlangs, zonder een exacte datum en tijd te geven, de heer Narong 'Yee' Homhuan, 50, hebben gearresteerd. Bij hem werden 2,800 methamfetaminepillen, een pistool en 3 kogels in beslag genomen.

Hij werd gearresteerd in Kathu. Hij werd naar het politiebureau van Kathu gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van drugs van categorie 1 met de bedoeling om te verkopen en illegaal bezit van vuurwapens en munitie.

Hij zei niet waarom hij de spullen had.

Je zou ook graag:

In het district Kathu is een verdachte aangehouden met 22,406 methamfetaminepillen en 570.59 gram crystal methamphetamine.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.