"Grootste festival" wordt gehouden in de oude binnenstad van Phuket

Phuket -

Het zogenaamde en zelfbenoemde "Grootste Festival" zal later deze maand worden gehouden in de oude binnenstad van Phuket.

De gemeente Phuket City vertelde de Phuket Express dat het festival vanaf 27 januari wordt gehoudenth tot januari 29th, 2023, in Phuket Old Town om Chinees Nieuwjaar te vieren.

TPN merkt op dat het eigenlijke Chinese Nieuwjaar deze zondag 22 januari 2023 is.

De Phuket Express zal meer details geven over het grootste festival wanneer het zover is.

Een ander evenement wordt geleid door de gemeente Phuket en nodigt mensen uit om deel te nemen aan het jaarlijkse Lantaarnfestival in de oude binnenstad van Phuket voor het begin van het Chinese Nieuwjaar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.