Kata Walking Street-evenement is aan de gang

Kata-

De Kata Walking Street wordt gehouden tot 19 februarith.

De heer Kan Prachumpan, de CEO van KW Plaza, vertelde de Phuket Express dat Kata en Karon een van de beroemdste plaatsen zijn voor buitenlanders en toeristen in Phuket met prachtige Kata en Karon Beach. De wandelstraat is bedoeld om het lokale toerisme en de economie een boost te geven.

Er zijn meer dan 200 kraampjes met eten, kleding, accessoires en lokale producten in de Walking Street. Het evenement duurt een maand vanaf 19 januarith Tot februari 19th , 2023 van 4:00 tot 11:00 uur.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.