UPDATE: Verkeerspaaltjes geplaatst om voertuigen te vertragen op Thep Sisin Bridge in Phuket

Phuket -

Op de Thep Sisin (Klong Koh Phee)-brug in de stad Phuket zijn rubberen verkeerspalen geplaatst om verkeersongevallen te voorkomen.

Ons vorige verhaal:

Twee mensen zijn om het leven gekomen nadat een dronken sedanbestuurder in Mueang Phuket tegen een zijspan van een motor botste tijdens de Seven Days New Year Road Safety-campagne.

Nu voor de update:

De plaatsvervangend burgemeester van Phuket, Prasit Sinsaowapak, vertelde de Phuket Express dat er op beide rijstroken op de brug rubberen verkeerspalen zijn geplaatst om voertuigen te vertragen en verkeersongevallen te verminderen. Er zijn veel verkeersongevallen geweest met veel gewonden en doden op deze brug.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.