Veertien mensen gearresteerd bij gokaanval op Phuket in nachtclub in Phuket Old Town

Phuket -

Veertien mensen werden gearresteerd in een gokhol in een nachtclub in de oude binnenstad van Phuket.

De Phuket City Police vertelde de Phuket Express dat een team van de Phuket City Police vandaag na middernacht (19 januari) een inval heeft gedaan in een gokhol op de derde verdieping van een nachtclub in de buurt van de Surin Circle (bekend als Fountain Circle) aan Rassada Road in Talad. Yai in de oude binnenstad van Phuket.

De arrestatie kwam nadat de politie een tip had gekregen dat er een gokhol in de nachtclub was. Veertien gokkers zijn gearresteerd met in beslag genomen gokartikelen, waaronder pokerkaarten.

Ze werden naar het politiebureau van Phuket City gebracht. Een van hen wordt aangeklaagd voor het exploiteren van illegaal gokken. De anderen worden beschuldigd van deelname aan illegaal gokken. Ze gaven allemaal toe dat ze ten laste waren gelegd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.