Phuket verwelkomt eerste rechtstreekse Chinese toeristenvlucht in bijna drie jaar

Phuket-

Op woensdag 182 januari kwamen in totaal 18 Chinese toeristen aan op de internationale luchthaven van Phuketth), een.

De eerste groep Chinese toeristen landde om 6 uur op het vliegveld met een rechtstreekse vlucht van Spring Airlines van Shanghai naar Phuket.

Ze werden hartelijk verwelkomd en geleid door de directeur van de Tourism Authority of Thailand Phuket Office mevrouw Nanthasiri Ronnasiri en relevante functionarissen.

Ze kregen souvenirs van het vliegveld. Welkom in Phuket vanaf de Phuket Express

Phuket-bedrijven zijn enthousiast en klaar om Chinese toeristen te verwelkomen.

Er staan ​​deze maand nog meer rechtstreekse vluchten uit China gepland voor ongeveer 500 passagiers in Phuket.

Ondertussen vorige week op 9 januarith, 2023. 269 Chinese toeristen uit Xiamen in China zijn geland op Suvarnabhumi Airport in Thailand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.