Phuket nodigt iedereen uit om deel te nemen aan het Lantaarnfestival voor het begin van Chinees Nieuwjaar

Phuket -

De gemeente Phuket nodigt mensen uit om deel te nemen aan het jaarlijkse Lantaarnfestival in de oude binnenstad van Phuket voor het begin van het Chinese Nieuwjaar.

De burgemeester van Phuket, Saroj Angkanapilart, vertelde de Phuket Express dat het festival tot 5 februari wordt gehouden op de Charter Intersection in de oude binnenstad van Phuket.th. Phuket was sinds 2016 begonnen met het houden van het Lantaarnfestival om de lokale traditie te behouden en het toerisme te stimuleren.

Niet alleen de stad wordt versierd met lantaarns, maar ook huizen en bedrijven in de omgeving. Kom alsjeblieft foto's maken van het prachtige oude stadslandschap met lantaarns.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.