Beloning van 100,000 Baht aangeboden voor vermiste kat in Phuket

Phuket -

Een Chinese expat heeft een beloning van 100,000 baht uitgeloofd voor iedereen die haar vermiste kat, een witte Perzische kat, kan vinden.

Mevrouw Xiong, 40, Chinees staatsburger, vertelde de Phuket Express op woensdag (18 januari) dat de vermiste kat, Garfield, een mannelijke twee jaar oude witte Perzische kat is. Garfield is samen met mevrouw Xiong uit China gehaald. Garfield ging overal met haar mee.

Garfield wordt al elf dagen vermist van huis in Soi Pasak 4/1 in Cherng Talay in Thalang. Mevrouw Xiong mist hem erg.

Als iemand hem ziet, neem dan contact op met 093 581 2166. Er wordt een beloning van 100,000 baht gegeven voor informatie die ertoe leidt dat hij veilig wordt gevonden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.