Politie in Thalang Let op alleenwonende vrouwen en transgenders

Phuket -

De Sakoo-politie in het Thalang-district heeft vrouwen en transgenders die alleen wonen gewaarschuwd om 's nachts voorzichtiger te zijn.

De Sakoo-politie vertelde de Phuket Express dat er vorige week 'gevaren' waren voor vrouwen en transgenders die de laatste tijd helemaal alleen woonden, vooral in huurkamers.

“Zorg ervoor dat deuren en ramen op slot zijn voordat je gaat slapen. Er zijn veel verdachte mannen uit andere gebieden en provincies. Als er iets ongewoons gebeurt, bel dan 191. De gevaarlijkste tijden zijn tussen 2 uur en 00 uur.” aldus de politie van Sakoo.

De Phuket Express merkte op dat de politie van Sakoo niet direct vermeldde wat er eerder was gebeurd waardoor de waarschuwing werd afgegeven.

De politie van Sakoo plaatste ook een foto van een grijs T-shirt om publieke hulp te vragen als iemand herkende dat iemand onlangs het T-shirt droeg. Ze verklaarden dat de persoon erg gevaarlijk is en nog steeds op de vlucht is.

Sindsdien hebben ze het bericht echter verwijderd, waardoor er verwarring op sociale media ontstond over wat het gevaar is.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.