129 eieren van lederschildpadden gevonden op het strand van Phang Nga

Phang Nga-

Er zijn in totaal 129 eieren van lederschildpadden gevonden in een nest op een strand in Phang Nga, ten noorden van Phuket.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat op maandag (16 januari).th) kregen ze bericht van een plaatselijke bewoner dat een lederschildpadmoeder eieren had gelegd op het Bang Kwan-strand in Kok Kloi, Takua Thung.

De DMCR-functionarissen vonden in totaal 129 eieren van lederschildpadden in het nest, waarvan 117 bevruchte eieren. De eieren zijn verplaatst naar een veilig gebied in de buurt vanwege bezorgdheid over schade door het weer.

Er zijn in totaal 190 karetschildpadden gevonden in een nest op een strand in Phang Nga, ten noorden van Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.