Gezochte Singaporese verdachte in Ponzi-regeling gearresteerd op de luchthaven van Phuket

Phuket -

Een Singaporese gezochte verdachte werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket omdat hij naar verluidt betrokken was bij een Ponzi-zwendel.

Immigratieambtenaren van Phuket vertelden de Phuket Express dat ze de 32-jarige Daryl Cai Yonghui, een Singaporese staatsburger, hebben gearresteerd nadat hij op de lijst van gezochte personen van het Department of Special Investigation (DSI) stond. Hij was op weg naar Singapore.

De heer Yonghui is een van de belangrijke verdachten in een vermeende Forex – 3D-valutapiramidezwendel. Bijna 10,000 Thais dienden klachten in over deze Ponzi-zwendel.

De heer Yonghui ging niet onmiddellijk in op de beschuldigingen en weigerde met de pers te praten.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.