Het tragische waargebeurde liefdesverhaal van Phuket omgezet in een gloednieuwe film - VIDEO

Phuket -

Een tragisch waargebeurd liefdesverhaal 'Sarasin Bridge Love Story' tussen Dum en Giw is verfilmd.

De film werd gisteren (15 januari) officieel aangekondigd aan de persth) bij de Sarasin-brug in Mai Khao, Thalang. De nieuwe film is geregisseerd door de beroemde Zuid-Thaise kunstenaar Ekkachai Srivichai, 60, die oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat komt. De film draait op 19 januari in de bioscopenth2023.

De film presenteert een waargebeurd liefdesverhaal in 1973 in Phuket, dat 50 jaar geleden was. Een man genaamd 'Dum' die een Baht-buschauffeur was en een vrouw genaamd 'Giw' die lerares was, waren geliefden. De familie van de vrouw wilde niet dat ze samen waren omdat ze heel verschillend waren. Dum en Giw maakten uiteindelijk een einde aan hun tragische liefdesleven door zichzelf vast te binden met stof en van de Sarasin-brug te springen.

Westerse lezers zullen soortgelijke thema's als Romeo en Julia herkennen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.