190 zeeschildpadden gevonden op het strand van Phang Nga

Phang Nga-

Er zijn in totaal 190 karetschildpadden gevonden in een nest op een strand in Phang Nga, ten noorden van Phuket.

De Mu Ko Surin National Park-functionarissen vertelden de Phuket Express dat gisteren (15 januari).th), vonden ze sporen van een zeeschildpadmoeder die eieren legde op een strand in het nationale parkgebied in het district Kura Buri.

Ze vonden in totaal 190 karetschildpaddeneieren in het nest. De eieren zijn verplaatst naar een veilig gebied in de buurt vanwege bezorgdheid over schade door het weer.

Vierenzestig baby-lederschildpadden zijn met succes uit het ei gekropen en zijn op weg naar de zee in Phang Nga, ten noorden van Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.