Gouden armband ter waarde van 150,000 baht teruggegeven aan Britse man in Patong – VIDEO

Phuket -

Een Thaise man heeft een gouden armband ter waarde van 150,000 baht teruggegeven aan een Britse eigenaar in Patong.

Dat heeft de politie van Patong op woensdag 11 januari aan de Phuket Express verteldth , deed de heer Jakkarin Kongmueang, 46, aangifte bij de politie van Patong met de armband van goud die nu 150,000 baht waard is. Hij vertelde de politie dat hij de gouden armband op 11 januari in een bar in Soi Bangla had gevondenth.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat op vrijdag (13 januari).th), kwam de heer Ryan Ashley Horner, Brits staatsburger, naar de politie van Patong om te vragen of iemand zijn gouden armband had gevonden. Tot grote verbazing van Ryan zei de politie ja, iemand vond het

De politie informeerde meneer Jakkarin dat meneer Horner was komen opdagen met het bonnetje van de gouden armband van de goudwinkel waar hij het had gekocht. Het codenummer op de gouden armband kwam overeen met het document. Meneer Jakkarin bekeek camerabeelden aan de bar en hij ontdekte dat meneer Horner aan de bar was voordat hij de gouden armband vond.

De gouden armband werd uiteindelijk teruggegeven aan de eigenaar, de heer Horner, die meneer Jakkarin bedankte. Hij is erg blij omdat hij geen hoop had zijn gouden armband te vinden nadat hij hem kwijt was.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.