Saint Christopher en Nevis Man gezocht door VS gearresteerd in Phuket

Phuket -

Een man uit Saint Christopher en Nevis die door de Verenigde Staten van Amerika wordt gezocht, is in Thalang gearresteerd.

De politie van het Central Investigation Bureau (CIB) heeft vandaag (14 januari) aan de pers onthuld dat zij en het Amerikaanse Federal Bureau of Investigation de heer Peter Coker Jr., 54, een staatsburger van Saint Christopher en Nevis hebben gearresteerd in een hotel nabij Surin Beach in Thalang .

De heer Coker Jr. is een gezochte verdachte in een arrestatiebevel dat vorige maand is uitgevaardigd door Interpol (International Criminal Police Organization) wegens vermeende aandelenfraude. De heer Coker Jr. gaf toe dat hij de persoon in de kennisgeving is, maar niet de vermeende misdaden.

Think het Amerikaanse ministerie van Justitie op 26 september 2022 beschuldigt een ontzegelde aanklacht drie mannen van het orkestreren van een grootschalig marktmanipulatieplan met betrekking tot twee beursgenoteerde bedrijven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.