Buitenlandse dokter op vakantie redt Russische dame van verdrinkingsdood op Patong Beach

Patong-

Een buitenlandse toerist, die een gediplomeerd arts is, heeft op Patong Beach een Russische toerist van de verdrinkingsdood gered.

Strandwachten van Patong vertelden de Phuket Express dat gisteren (11 januarith), was om 4 uur een vrouwelijke Russische toerist aan het worstelen in het zeewater. Buitenlandse toeristen die het incident zagen, hielpen haar naar het strand te trekken.

De vrouwelijke Russische toerist was bewusteloos en had geen pols. Een mannelijke buitenlandse toerist en Patong-strandwachten boden hulp en reanimatie aan de Russische vrouw voordat haar pols weer werd gedetecteerd. Ze werd met spoed naar het Patong-ziekenhuis gebracht.

De badmeester van Patong bedankte de mannelijke buitenlandse toerist die arts is voor zijn hulp bij het incident.

De behulpzame toerist weigerde geïdentificeerd te worden en verklaarde dat hij geen held is en alleen mensen in nood helpt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.