Chauffeur uit Hong Kong crasht met haar sedan in Phuket Somtam Vendor

Phuket -

Een bestuurder uit Hongkong botste met haar sedan tegen een Somtam-verkoper aan de kant van de weg in Koh Kaew.

De politie van Phuket City werd gistermiddag (10 januari) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Thep Kassattri Road in noordelijke richting in Koh Kaew.

De politie en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de beschadigde sedan, het zijspan van de motor en twee motoren te vinden. Verspreid over de weg werd voedsel gevonden. Er werden geen gewonden gemeld.

De bestuurder van een sedan, Miss Chung Nga Lee, 27, Hong Kong onderdaan, vertelde de politie dat ze de controle over het voertuig verloor, maar legde niet precies uit hoe.

Op camerabeelden is te zien dat de sedan tegen het zijspan van de Somtam-verkoper en twee andere motoren in de buurt botste. Mevr. Ladda Chuaysang, 42, de Somtam-verkoper en meneer Sayan Seesai, 54, een klant die op zijn Somtam wachtte, waren gelukkig aan een blessure ontsnapt.

De politie van Phuket City vertelde de Phuket Express dat Miss Lee wordt beschuldigd van roekeloos rijgedrag en het veroorzaken van schade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.