Twee mensen gearresteerd na het stelen van een motor van een paramotor van een Russische man in Phuket

Phuket -

Een Thais stel is gearresteerd na het stelen van onderdelen van een paramotor van een Russische man in Phuket.

Dat vertelde de politie van Wichit op 6 januari aan de Phuket Expressth, DE HEER OLIVER LAES THURMAN, Russisch staatsburger, deed aangifte dat een deel van zijn paramotor was gestolen.

De politie van Wichit controleerde camerabeelden in de buurt waar ze een Thaise man en een vrouw op een zijspan van een motorfiets vonden die de motor van de plaats delict weghaalden.

Gisteren (9 januari)th), arresteerden ze het paar dat alleen werd geïdentificeerd als de heer Banjerd, 40 en mevrouw Maturasorn, 43. Bij hen werd het gestolen item in beslag genomen. Ze werden allebei naar het politiebureau van Wichit gebracht om te worden beschuldigd van diefstal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.