Thailand's eerste drone-bezorgservice gelanceerd in Phuket

Phuket -

De eerste drone-bezorgservice in Thailand werd gelanceerd in Phuket om het 'Smart City'-project te ondersteunen door technologie te gebruiken in internationale toeristische steden.

De Grand Opening – 1e Drone Delivery Service gisteren (9 januarith) werd geleid door Boat Pattana Co., Ltd., samen met Villa Market JP Co., Ltd. en Avilon Robotics Co., Ltd. onder de slogan 'We Carry The Future'.

Mevrouw Sophit Phusanakhom, de directeur van Villa Market JP Co., Ltd., vertelde The Phuket Express: "Deze service is bedoeld om de bezorging van Villa Market uit te breiden om klanten een betere en gemakkelijkere service te bieden."

Dr. Thanakorn Supsukboborn, CEO van Avilon Robotics Co., Ltd., voegde hieraan toe: “Dit is de eerste commerciële legale drone-bezorgservice in Thailand. De dienst werkt samen met ambtenaren van Phuket. Dit is deels om Phuket als 'Smart City' te ondersteunen en het toerisme te promoten. Avilon Robotics Co., Ltd heeft de eerste plaats gewonnen voor de cross-sea cargo drone-wedstrijd die in 2021 wordt gehouden door het Ministerie van Transport en Communicatie van Taiwan.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.