Strandverkopers betrapt met 49 drijvende lantaarns in Phuket

Phuket -

Vier strandverkopers werden betrapt met 49 drijvende lantaarns op Bang Tao Beach in Thalang.

Het districtshoofd van Thalang, de heer Bancha Tanooin, vertelde de Phuket Express dat districtsofficieren gisteravond, 9 januari, patrouilleerden op het Bang Tao-strand in Cherng Talay.th.

Vier strandverkopers werden gevonden met 49 drijvende lantaarns op het strand. Ze werden naar het districtskantoor van Thalang gebracht met in beslag genomen 49 drijvende lantaarns.

De heer Bancha vertelde de Phuket Express dat alle vier de verkopers een overeenkomst hadden getekend om te beloven geen drijvende lantaarns meer te verkopen.

Als ze opnieuw worden betrapt op het verkopen van drijvende lantaarns, zullen juridische stappen tegen hen worden ondernomen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.