Zoektocht naar vermiste Roemeense duiker gaat door in Rawai – VIDEO

Rawai-

De zoektocht naar een vermiste 47-jarige Roemeense duiker in Rawai is voortgezet.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gebracht van een Roemeense duiker die gisteren na 8 uur (XNUMX januari) vermist was geraakt in de zee nabij het Kaew Nok-eiland in Rawai, ten zuiden van Phuketth).

De Roemeense duiker werd door de toeristenpolitie van Phuket genoemd als MR. SEBASTIAN EMIL SOMESAN, 47. Hij woonde drie jaar in Thailand met een non-90 visum. Hij woonde samen met een Thaise vriendin, mevrouw Sangrawee Sringa, 42, in Rassada, Mueang Phuket.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express gisteren om 1 uur dat de burgemeester van Rawai, Aroon Solos, op de hoogte was gebracht van MR. SOMESAN door zijn Roemeense vriend MR. ALEXANDRU-FLORIN MIRON, 30, en zijn Thaise vriend mevrouw Saowaluck Kanhawong, nadat ze op een speedboot waren gaan duiken.

Het anker van de boot kon niet worden opgehaald en meneer SOMESAN ging duiken om te zien wat het probleem was. Zijn vrienden dachten dat hij geen zuurstof meer had in zijn tank voordat hij verdween. De heer SOMESAN had veel ervaring met duiken.

De zoektocht was sinds gisteren tot in de nacht begonnen. De zoektocht is vanmorgen (9 januari) weer voortgezetth).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.