Eerste Full Moon Party dit jaar op Phangan Island levert minstens 100 miljoen Baht op

FOTO: MGR Online

Phangan-eiland -

De eerste Full Moon Party van 2023 werd gehouden op Rin Beach in het subdistrict Baan Tai, district Koh Phangan.

Ruim 20,000 toeristen bezochten gisteravond (6 januari) de eerste Full Moon Party van dit jaarth) rond 9:00 uur Het regende even met bakken uit de lucht, maar daarna konden de toeristen heerlijk dansen op het strand.

De vice-gouverneur van Surat Thani, de heer Choosak Rooying, vertelde de Phuket Express: “Veel toeristen bezoeken Phangan Island en nabijgelegen eilanden zoals Samui Island, Tao Island en Ang Thong Island. Er zijn zelfs niet genoeg vluchten voor toeristen om deze gebieden te bezoeken. Lokale en zakelijke exploitanten hebben meer inkomsten verdiend in vergelijking met de afgelopen jaren tijdens de Covid-19-pandemie.”

"Deze eerste Full Moon Party van dit jaar verwelkomde meer dan 20,000 toeristen, wat minstens 100 miljoen baht heeft opgeleverd", voegde dhr. Choosak toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.