In totaal 41 verkeersongevallen, 42 gewonden en 3 doden geregistreerd in Phuket's 'New Year's Seven Days of Danger'

FILE FOTO

Phuket -

Phuket heeft op de zevende dag van de zeven dagen in totaal zeven verkeersongevallen en acht gewonden aangekondigd (december 29th, 2022 tot 4 januarith, 2023) van de 'New Year's Seven Days of Danger' verkeersongevallencampagne 2023.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express vandaag (5 januari) details over de zevende dag (4 januari) van de 'New Year's Seven Days of Danger'-campagne voor verkeersongevallen.

Vier verkeersongevallen waren in het Mueang-district, één in het Thalang-district en twee in het Kathu-district met acht gewonden.

Het totaal voor alle zeven dagen in Phuket (29 december - 4 januari) van de Seven Days of Danger waren 41 verkeersongevallen, 42 gewonden en drie doden.

De meeste ongevallen werden veroorzaakt door het niet dragen van een helm, gevolgd door rijden onder invloed en te hard rijden boven de wettelijke limiet.

Vergeleken met de campagne 'Zeven gevaarlijke dagen van nieuwjaar' van vorig jaar waren er in totaal 28 verkeersongevallen, 27 gewonden en één dode, dus dit jaar was er een aanzienlijke toename, hoewel The Phuket Express opmerkt dat er meer toerisme is en verkeer ten opzichte van vorig jaar.

Aanvullende artikelen die u misschien leuk vindt:

Een berijder stierf nadat ze met hun motor tegen een vrachtwagen met aanhanger in Thalang botsten, de eerste dode bij een verkeersongeval in de New Year's Seven Days of Danger.

In Mueang Phuket zijn twee mensen om het leven gekomen nadat een dronken sedanbestuurder inreed op een zijspan van een motor.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.