Twee Russen gearresteerd wegens bedelarij in Surat Thani

Soerat Thani –

  Twee Russische toeristen zijn gearresteerd wegens illegaal bedelen op een festival in Surat Thani.

Een immigratiebeambte van Surat Thani vertelde de Phuket Express dat ze gisteren (3 januari) twee Russen hebben gearresteerd, de heer Alexander Kirikov, 32, en de heer Evgenii Malakhov, 36. Ze zijn allebei gearresteerd op een festival in het subdistrict Talad. , Mueang Surat Thani-district.

Het immigratiebureau van Surat Thani vertelde de Phuket Express dat de twee Russische mannen bedelend waren gevonden met Thaise en Engelse briefjes op papier waarin stond dat ze aan de oorlog ontsnapten (vanwege de Russische invasie van Oekraïne) en dat ze voedsel en geld nodig hadden.

De twee mannen werden naar het politiebureau van Surat Tani City gebracht. Ze vertelden de politie dat ze op 9 december in Thailand waren aangekomenth vorig jaar en al hun geld hadden uitgegeven. Ze hadden geld nodig van Thaise mensen voor voedsel en andere behoeften.

De immigratiebeambte van Surat Thani vertelde de Phuket Express dat beide mannen nog steeds een legaal toeristenvisum hebben, maar dat ze zullen worden beschuldigd van illegaal bedelen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.