Twee mensen komen om nadat een bedwelmde sedan-bestuurder in Phuket op een zijspan van een motor crasht

Phuket -

In Mueang Phuket zijn twee mensen om het leven gekomen nadat een dronken sedanbestuurder inreed op een zijspan van een motor.

Hulpdiensten werden om 3 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op de Thep Sisin-brug (Klong Koh Phee-brug) in het subdistrict Talad Nuea.

Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse om het beschadigde zijspan van de motor te vinden. Twee mensen op het zijspan van de motor werden ter plekke dood verklaard: de heer Weerasin Boonthanaweerapat, 64 en mevrouw Ornpawee Boonthanaweerapat, 63. Buurtbewoners in de buurt zeiden dat ze getrouwde verkopers waren op een markt in de stad Phuket.

Getuigen vertelden de Phuket Express dat de bestuurder van de sedan probeerde te vluchten, maar dat het voertuig niet kon rijden. Dus stopte de sedan op 50 meter van de plaats delict.

De sedanbestuurder, de heer Narongpat Makmee, 56, uit Ubon Ratchathani, werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht. De politie zei dat de bestuurder van de sedan wordt beschuldigd van rijden onder invloed met dodelijke afloop.

Narongpat sprak niet met The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.