In totaal 24 verkeersongevallen, 24 gewonden en 1 sterfgeval geregistreerd tijdens vijf dagen van Phuket's 'New Year's Seven Days of Danger'

FILE FOTO

Phuket -

Phuket heeft op de vijfde dag van de zeven dagen in totaal zes gewonden en zes verkeersongevallen aangekondigd (december 29th, 2022 tot 4 januarith, 2023) van de 'New Year's Seven Days of Danger' verkeersongevallencampagne 2023.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express vandaag (3 januari) details op de vijfde dag (2 januari) van de 'New Year's Seven Days of Danger'-campagne voor verkeersongevallen.

Vijf verkeersongevallen waren in het Mueang-district en een ander ongeval was in het Kathu-district met zes gewonden (4 mannen en 2 vrouwen).

Het totaal voor alle vijf dagen in Phuket (29 december - 2 januari) van de Seven Days of Danger, waren 24 verkeersongevallen, 24 gewonden met 14 mannen en 10 vrouwen), en één dode (man).

Aanvullende artikelen die u misschien leuk vindt:

Ambtenaren in Phuket meldden één slachtoffer op de derde dag van de New Year's Seven Days of Danger-campagne voor verkeersongevallen.

Een berijder stierf nadat ze met hun motor tegen een vrachtwagen met aanhanger in Thalang botsten, de eerste dode bij een verkeersongeval in de New Year's Seven Days of Danger.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.