Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: hardhandig optreden wegens te lang verblijf gaat door, vreemde lichamen spoelen aan in Phuket, en meer

Bangla Road op het aftellen van het nieuwe jaar 31/12/22

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste lokale verhalen in ons gebied van Phuket van de afgelopen week belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 26 december 2022 tot en met zondag 1 januari 2023.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Een buitenlandse man is gered in de buurt van Racha Island in Phuket. Hij beweerde dat hij zich vasthield aan een olietank en 13 dagen in zee dreef.

Het was niet meteen duidelijk hoe hij om te beginnen op drift op zee was beland.

2. Op de 18e werden religieuze ceremonies gehouden bij de Tsunami Memorial Wall in Maikhaoth  herdenkingsjaar voor de slachtoffers van de Tsunami op Tweede Kerstdag 2004 in Phuket.

In totaal staan ​​45 nationaliteiten van slachtoffers op de muur vermeld en hun lichamen werden achter de muur op een kerkhof begraven.

3. Een 44-jarige Indiase man werd in Patong gearresteerd voor 1,322 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden.

Een 35-jarige Pakistaanse man werd in Patong gearresteerd voor 3,270 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden, vertelde het Phuket Immigration Office aan de Phuket Express.

Het was onduidelijk waarom ze hun visum hadden overschreden.

4. Een buitenlandse man liep ernstige verwondingen op nadat hij van een derde verdieping viel op de internationale luchthaven van Phuket.

Een Amerikaanse man die zwaargewond raakte nadat hij van een derde verdieping viel op de internationale luchthaven van Phuket, is dood verklaard.

De 35-jarige Amerikaanse man, alleen geïdentificeerd met zijn voornaam Jason, die stierf nadat hij van de derde verdieping van de internationale luchthaven van Phuket was gesprongen, leed aan depressies en financiële problemen.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. De Phuket Express suggereert de Samaritanen van Thailand die hier te bereiken zijn: https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

5. Twee lichamen van mannelijke buitenlanders werden gevonden in de zee bij Racha Island, ten zuiden van Phuket.

Er werden nog twee lichamen gevonden op een strand op het Racha-eiland bij Chalong, ten zuiden van Phuket.

Hun lichamen werden teruggebracht naar het land voor verdere identificatie en onderzoek.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.