Phuket kondigt zeven gewonden aan op de vierde dag van de verkeersongevallencampagne 'Nieuw jaar, zeven dagen van gevaar'

FILE FOTO

Phuket -

Phuket heeft op de vierde dag van de zeven dagen in totaal zeven gewonden en zeven verkeersongevallen aangekondigd (december 29th, 2022 tot 4 januarith, 2023) van de 'New Year's Seven Days of Danger' verkeersongevallencampagne 2023.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express vandaag (2 januari) details over de vierde dag (1 januari) van de 'New Year's Seven Days of Danger'-campagne voor verkeersongevallen.

Er waren zes verkeersongevallen in het district Mueang en een ander ongeval was in het district Kathu met zeven gewonden (5 mannen en 2 vrouwen).

Ongevallen werden meestal veroorzaakt door rijden onder invloed (50 procent). 42.86 procent van de verkeersongevallen vond plaats op rijkswegen. De meeste ongevallen vonden plaats tussen middernacht en 3 uur. Alle ongevallen waren op motorfietsen en de meeste andere verkeersboetes waren voor het niet dragen van een helm.

In totaal alle vier de dagen in Phuket (29 december - 1 januari) van de Seven Days of Danger zijn er in totaal achttien verkeersongevallen, 18 gewonden (10 mannen, 8 vrouwen) en één dode (man).

Ambtenaren in Phuket meldden één slachtoffer op de derde dag van de New Year's Seven Days of Danger-campagne voor verkeersongevallen.

Een berijder stierf nadat ze met hun motor tegen een vrachtwagen met aanhanger in Thalang botsten, de eerste dode bij een verkeersongeval in de New Year's Seven Days of Danger.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.