Maya Bay in Krabi gaat in januari enkele dagen tijdelijk dicht voor reparatiewerkzaamheden

Krabi-

De beroemde Maya-baai in Krabi is tijdelijk gesloten, maar slechts voor een paar dagen. volgende maand.

The Hat Noppharat Thara - Mu Ko Phi Phi National-functionarissen vertelden de Phuket Express dat toerismeplaatsen in het Hat Noppharat Thara - Mu Ko Phi Phi National-gebied, Maya Bay en Loh Samah Bay, tijdelijk zullen worden gesloten.

Relevante ambtenaren zullen vanaf 15 januari de pier in de Loh Samah-baai op het Phi Phi Lay-eiland installeren en reparerenth tot januari 16th om toeristen in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Voor de veiligheid van het toerisme tijdens de werkzaamheden zijn de Loh Samah-baai en de Maya-baai op 15 januari twee dagen tijdelijk gesloten voor toerisme.th tot januari 16th2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.