Eerste dood van Phuket Seven Days of Danger aangekondigd nadat motorrijder tegen aanhanger botst

Phuket -

Een berijder stierf nadat ze met hun motor tegen een vrachtwagen met aanhanger in Thalang botsten, de eerste dode bij een verkeersongeval in de New Year's Seven Days of Danger.

Hulpdiensten werden vanmorgen (4 december) om 00 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Thep Kasattri Road in het subdistrict Thep Kasattri.

Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de vrachtwagen met aanhanger op de weg te vinden. Achterin vonden ze de beschadigde motor. In de buurt vonden ze het lichaam van de motorrijder die later werd geïdentificeerd als de heer Sarayut Tamchoo, 32, uit Thalang, Phuket.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Narong Jaiban, 43, vertelde The Phuket Express: "Ik was mijn voertuig aan het vertragen en stond op het punt om langs de kant van de weg te stoppen toen de motorrijder tegen mijn rug botste."

Getuigen vertelden de Phuket Express dat Sarayut met hoge snelheid reed voordat hij tegen de achterkant van de vrachtwagen botste.

De politie van Thalang zet haar onderzoek echter voort voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.