UPDATE: Nog twee lichamen, mogelijk buitenlanders, gevonden op het strand van Racha Island, Phuket

Phuket -

Er werden nog twee lichamen gevonden op een strand op het Racha-eiland bij Chalong, ten zuiden van Phuket.

Ons vorige verhaal:

Twee lichamen van mannelijke buitenlanders werden gevonden in de zee nabij het Racha-eiland, ten zuiden van Phuket.

De Royal Thai Navy vertelde de Phuket Express dat ze vandaag (12 december) om 35:30 uur op de hoogte waren gebracht door een rondvaartbootoperatorth) dat een mannenlichaam en een vrouwenlichaam werden gevonden op een strand bij het Racha Noi-eiland.

Reddingsduikers en de Royal Thai Navy gingen naar het eiland. Aangenomen wordt dat de twee lichamen onbekende buitenlanders zijn. Hun lichamen werden teruggebracht naar het land voor verdere identificatie en onderzoek.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.