Phuket kondigt twee gewonden aan op de eerste dag van de campagne 'Nieuw jaar, zeven dagen vol gevaar'

Phuket -

Phuket heeft in totaal twee verwondingen en twee ongevallen aangekondigd op de eerste dag van de zeven dagen (december 29th, 2022 tot 4 januarith, 2023) van de verkeersongevallencampagne 'Nieuw jaar zeven dagen vol gevaar' 2023.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express vandaag (30 december) details over de eerste dag gisteren (29 december) van de 'New Year's Seven Days of Danger'-campagne voor verkeersongevallen.

Een verkeersongeval vond plaats in het Thalang-district en een ander ongeval in het Kathu-district, waarbij bij elk ongeval één enkele vrouw gewond raakte. Er werden geen doden gemeld. Er werden geen ongevallen op zee gemeld. De meeste ongevallen waren op motorfietsen en de meeste andere verkeersboetes waren voor het niet dragen van een helm.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.