Doejong dood gevonden in Krabi

Krabi-

Een doejong is helaas dood aangetroffen op een eiland in Krabi.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat de dode doejong gisteren (29 december) werd gevonden door een lokale inwoner op het Tala Beng-eiland in het subdistrict Koh Lanta.th).

De vrouwelijke doejong is 251 centimeter lang. Er werden geen ernstige wonden gevonden. Er werden geen vreemde materialen gevonden in zijn darmen.

Er wordt autopsie uitgevoerd om haar doodsoorzaak vast te stellen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.