Jacht met de naam Marco Polo verdwijnt naar verluidt uit de aanlegsteiger in Chalong, Phuket

Chalong-

Naar verluidt is een jacht verdwenen uit een aanlegsteiger in de zee in Chalong.

Het Thai Maritime Enforcement Centre Phuket vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gebracht dat een jacht met de naam 'Marco Polo' was verdwenen uit het havengebied in Nai Harn.

De Duitse eigenaar, de heer Marco Ceferin, heeft de politie gisteren (28 december) op de hoogte gebracht van de vermissing van het jacht.th) toen hij om 11 uur terugging naar zijn jacht.

Getuigen zagen gisteren (8 december) om 00 uur drie mensen aan boord van het jacht stappenth). De eigenaar heeft al aangifte gedaan bij de politie van Chalong.

Als iemand het 'Marco Polo'-jacht heeft gezien, neem dan contact op met de Thai Maritime Enforcement Centre Phuket Region 3 hotline 1465.

Het is echter onwaarschijnlijk dat het roepen van Marco een polo-reactie zal opleveren en vereist een grotere zoekinspanning, merkten sommige commentatoren op sociale media op die bekend zijn met het gelijknamige kinderspel, vergelijkbaar met Hide and Seek.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.