UPDATE: Amerikaanse man die stierf nadat hij van de luchthaven van Phuket was gesprongen, leed aan depressies en financiële problemen

Phuket -

De 35-jarige Amerikaanse man, alleen geïdentificeerd met zijn voornaam Jason, die stierf nadat hij van de derde verdieping van de internationale luchthaven van Phuket was gesprongen, leed aan depressies en financiële problemen.

Onze eerdere verhalen:

De internationale luchthaven van Phuket heeft vanmiddag om 4 uur een persbericht uitgegeven over het incident (00 decemberth). Ze verklaarden dat een mannelijke buitenlandse passagier van de derde verdieping op het vertrekplatform van de internationale terminal was 'gesprongen'. Onderzoekers hebben de oorzaak van de val echter nog niet duidelijk aangegeven op het moment van schrijven.

Een Amerikaanse man die zwaargewond raakte nadat hij van een derde verdieping viel op de internationale luchthaven van Phuket, is dood verklaard.

De Amerikaanse man kwam Thailand binnen via Bangkok Airport Immigration op 13 december 2022. Hij kwam op 17 december 2022 aan in Phuket en checkte in in een hotel nabij Phuket International Airport.

Nu voor de update:

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat het slachtoffer op 20 december uitcheckte bij het hotelth. Hij vertelde het Phuket Tourist Assistance Centre op het vliegveld dat hij geen geld had om terug te gaan naar zijn huis. Hij zei dat hij aan een depressie leed. Nadat Tourist Assistance Officials waren vertrokken vanuit het gebied waar ze hem ontmoetten, zagen getuigen in de buurt het slachtoffer van de derde verdieping van de terminal springen.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. De Phuket Express suggereert de Samaritanen van Thailand die hier te bereiken zijn:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.