Thailand International Boat Show gaat van start in Phuket als jachtbestemming van wereldklasse

PERSBERICHT:

Phuket -

De Thailand International Boat Show 2023 zal de wereld laten weten dat Phuket terug is. Het evenement, dat de heropleving van Phuket symboliseert als een maritieme vrijetijdsbestemming van wereldklasse, wordt gehouden van 12-15 januari 2023 in de Royal Phuket Marina en zal de unieke combinatie van levensstijlmogelijkheden aan land en mogelijkheden voor varen op en rond Phuket belichten.

Phuket is de jachtspeeltuin van Zuidoost-Azië en een belangrijke verbinder voor de wijdere regio. Met vier jachthavens van wereldklasse en een superjachthaven in de planning, is Phuket de plek waar eigenaren uit plaatsen als Hong Kong en Singapore ervoor kiezen om hun boten te houden en naar binnen te vliegen om ze te gebruiken; het is waar mensen uit alle hoeken van de wereld naartoe vliegen om te charteren en te cruisen; en het vormt het hart van de snelgroeiende superjachtscène in de regio.

JAND Events, organisatoren van de Thailand International Boat Show, werkt nauw samen met de Thailand Yachting Business Association en de Thailand Charter Week en heeft tot doel de belangstelling voor Phuket en de maritieme scene van Thailand na de pandemie nieuw leven in te blazen.

“Voor de pandemie was de Thaise jachtindustrie een miljarden baht-industrie, die jachten van cruisers tot superjachten en hun eigenaren van over de hele wereld verwelkomde”, aldus David Hayes, CEO van organisator JAND Events. “Thailand is volledig heropend en verwelkomt weer bezoekers. De Thailand International Boat Show heeft tot doel Phuket en Thailand na drie jaar incubatie vanwege de COVID-19-pandemie weer in de schijnwerpers en op het wereldtoneel te zetten. Ons doel is om de industrie bij elkaar te brengen en de beste merken en producten uit de maritieme en lifestyle-sector onder de aandacht te brengen bij een wereldwijd publiek, en tegelijkertijd de positie van Phuket en Thailand als een van de beste bootbestemmingen ter wereld te versterken.”

Geïnvesteerd in de groei van het zeetoerisme in Thailand en het aantrekken van vermogende particulieren, prominente overheidsactoren zoals het Ministerie van Toerisme en Sport, de Tourism Authority of Thailand en het Thailand Convention and Exhibition Bureau, en ondersteunen de Thailand International Boat Show.

Ditapong Thitadilok, voorzitter van de Thailand Yachting Business Association, voegde toe:

“Als aanvulling op het Caribisch gebied en de Middellandse Zee, is Zuidoost-Azië een nieuw pareltje voor cruisen, en Phuket is het centrum van het varen en maritiem recreatietoerisme in de regio. Phuket blijft booteigenaren, eigenaren van superjachten en chartergasten van over de hele wereld verwelkomen om te genieten van de adembenemende cruises die Phuket en omgeving te bieden heeft.”

De Thailand International Boat Show 2023 zal bestaan ​​uit maximaal 50 boten in het water, een paviljoen aan land met een luxe hub en maritieme producten en diensten, evenals een sociaal programma aan land met livemuziek, een bruisende eetcultuur op Royal Phuket Marina's promenade en gezinsactiviteiten op kinderdag (14 januari). Een van de sociale hoogtepunten is een uniek liefdadigheidsgaladiner dat op zaterdag 14 januari zal plaatsvinden in het InterContinental Phuket Resort.

De Thailand International Boat Show belooft een niet te missen evenement te worden en wordt gehouden van 12-15 januari 2023 in Royal Phuket Marina. Ga voor meer informatie naar www.thailandinternationalboatshow.com.

Het voorgaande is een persbericht uitgegeven door de organisatie. De uitspraken, gedachten en meningen van de betrokken organisatie in het persbericht zijn geheel van henzelf.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.