Thaise motorrijder sterft nadat Russische man met zijn auto op hem inrijdt in Rawai

FOTO: Bank Phuket redding

Chalong-

Een Thaise motorrijder is overleden nadat een auto met een Russische chauffeur hem in Rawai had aangereden.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze vannacht (9 december) om 40 uur op de hoogte waren gebracht van het ongevalth) op de Patak-weg in Rawai.

Politie, hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de beschadigde zwarte auto op de weg te vinden. De chauffeur, de heer Igor Chub, 51, een Russisch staatsburger, wachtte ter plaatse op relevante ambtenaren.

In de buurt vond de politie de beschadigde motor. De berijder, de heer Panuwat Jornpradit, was ter plekke dood verklaard.

FOTO: Bank Phuket redding

Drie voertuigen in de buurt raakten beschadigd, waaronder een minibusje en een taxi. Getuigen zeiden dat de zwarte auto bestuurd door Igor tegen de motor botste. De politie van Chalong zet haar onderzoek echter voort voor verdere juridische stappen.

De heer Chub sprak niet met de pers en gaf geen verklaring over het incident.

FOTO: Bank Phuket redding

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.