Vrouw gearresteerd voor diefstal van buitenlandse toerist op Patong Beach

Patong-

Een Thaise vrouw is gearresteerd nadat ze had gestolen van een buitenlandse toerist op Patong Beach.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze gisteren (37 december) op Patong Beach een vrouw hebben gearresteerd die alleen is geïdentificeerd als mevrouw Rin, 26, een inwoner van Phuket.th). Bij haar werd een tas in beslag genomen waarin een portemonnee zat.

De tas was van een mannelijke buitenlandse toerist die hem op het strand legde terwijl hij aan het spelen was in de zee bij Patong Beach.

Een niet bij naam genoemde taxi-motorrijder zag de verdachte de tas van de toerist openen, maar ze nam deze eerst niet aan omdat ze zag dat iemand naar haar keek. Twee minuten later kwam ze weer terug en pakte de tas en haastte zich weg. De motortaxichauffeur zag het hele incident.

Toen de buitenlandse toerist, wiens naam op zijn verzoek geheim was gehouden, later weer uit het water kwam, besefte hij dat zijn tas weg was. Hij deed aangifte bij de politie van Patong.

Later zag de motortaxichauffeur de verdachte weer en hielp hij de verdachte te vangen voordat hij de politie van Patong belde.

De verdachte beweerde dat ze de tas had gevonden op Kalim Beach nabij het strand van Patong en beweerde dat ze dacht dat deze was achtergelaten en daarom vrij was om mee te nemen.

De vrouwelijke verdachte wordt verdacht van diefstal. De buitenlandse toerist kreeg zijn tas terug, maar wat geld dat in de portemonnee zat, was verdwenen. Het was onduidelijk of de verdachte gedwongen zou worden deze gelden terug te betalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.