UPDATE: Amerikaanse man die van Phuket Airport viel, later dood verklaard

Phuket -

Een Amerikaanse man die zwaargewond raakte nadat hij van een derde verdieping viel op de internationale luchthaven van Phuket, is dood verklaard.

Ons vorige verhaal:

De internationale luchthaven van Phuket heeft vanmiddag om 4 uur een persbericht uitgegeven over het incident (00 decemberth). Ze verklaarden dat een mannelijke buitenlandse passagier van de derde verdieping op het vertrekplatform van de internationale terminal was 'gesprongen'. Onderzoekers hebben de oorzaak van de val echter nog niet duidelijk aangegeven op het moment van schrijven.

Nu voor de update:

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat de buitenlandse man later werd geïdentificeerd als een 35-jarige Amerikaanse staatsburger. (De Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van de ambassade en de familiemelding). Hij werd later dood verklaard in een ziekenhuis. De politie van Sakoo zet haar onderzoek voort om de oorzaak van de val te achterhalen.

De Amerikaanse man kwam Thailand binnen via Bangkok Airport Immigration op 13 december 2022. Hij kwam op 17 december 2022 aan in Phuket en checkte in in een hotel nabij Phuket International Airport.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.