Krokodil gevangen in lagune in Rawai

Rawai-

Een krokodil werd gevangen in een lagune in Rawai, Mueang Phuket.

De burgemeester van Rawai, Aroon Solos, vertelde de Phuket Express dat hij van een lokale bewoner op de hoogte was gebracht dat er een krokodil was gevonden in de buurt van een lagune. De Phuket Fisheries werden gebeld en de krokodil werd uiteindelijk gevangen.

De krokodil is ongeveer een meter lang en weegt ongeveer vijf kilogram. Het werd naar het Phuket Fisheries Office gebracht.

Er wordt aangenomen dat iemand de krokodil met opzet in de lagune heeft losgelaten en de zaak wordt onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.