Nog twee vermiste Thaise marinematrozen overleden gevonden, acht nog steeds vermist, dodental stijgt tot 21

Prachuap Khiri Khan –

Er werden nog twee lichamen gevonden van vermiste marineofficieren. Acht van hen worden nog steeds vermist en het dodental is opgelopen tot 21.

Ons eerste vorige verhaal:

Een schip van de Royal Thai Navy kapseisde bij de wijk Bang Saphan. 73 bemanningsleden zijn gered, terwijl er nog ongeveer 33 in zee zijn.

Nu voor de update:

De Royal Thai Navy heeft vanmorgen (27 decemberth) om 11 uur vonden ze nog twee lichamen op Sak Island in Chumphon. Hun lichamen worden nu onderzocht op positieve identificatie.

Dit brengt het totale dodental op 21, terwijl er nog 8 vermist worden. 18 van de 21 zijn positief geïdentificeerd als bemanningsleden van de HTMS Sukhothai. Zoek- en reddingsacties zijn aan de gang.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.